Αρχική » , , » ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Το Εθνικό Ωδείο Νεαπόλεως διοργανώνει τριμηνιαίο σεμινάριο κρουστών με τίτλο ''Σύνολα Κρουστών και Ρυθμική Πρακτική'',με ημερομηνία έναρξης την 1//2/14.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να βιώσουν την μαγεία του ρυθμού και της μουσικής μέσα απο την ομαδική δράση ,με την χρήση ποικίλων κρουστών οργάνων και σε μεγάλο εύρος ειδών μουσικής.Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην μουσική πρακτική χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες μουσικές γνώσεις.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο θα φανεί σε μουσικούς άλλων οργάνων, εκπαιδευτικούς ,
ηθοποιούς κτλ. ενώ θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.
Το σεμινάριο εκτείνεται σε δώδεκα εβδομαδιαίες συναντήσεις, διάρκειας μίας ώρας.

Διδάσκει ο Νίκος Μαρτζιώκας.

Για περισσότερες πληροφορίες αποτανθείτε στην γραμματεία του Ωδείου τηλ.210 6429239 ή αποστείλετε mail στο ethn.odeioneapoleos@gmail.com.






Νίκος Μαρτζιώκας

Η ενασχόληση του με τα Κρουστά και τα Drums (Τύμπανα) ξεκινάει σε ηλικία 17 ετών ως αυτοδίδακτος. Συνεχίζει με σπουδές στη μουσική σχολή “ΠΟΛΥΡΥΘΜΙΑ-R.S.I.” (RHYTHM SECTION INSTITUDE) και ολοκληρώνει τις σπουδές του με δίπλωμα στα «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ LATIN ΚΡΟΥΣΤΑ» στο M.M.S. ATHENS (Modern Music School) με καθηγητές τους Βαγγέλη Καρύπη και Νίκο Καρατζά. Παράλληλα παρακολουθεί κύκλο σεμιναρίων «Ρυθμικής Πρακτικής» και Κλασσικού Ταμπούρου με καθηγητή το Νίκο Καρατζά και σεμινάρια Παραδοσιακών Κρουστών από όλο τον κόσμο.

Έχει υπάρξει μέλος της σχολής κρουστών “BATUCA Brazilian Percussion” και είναι ιδρυτικό μέλος του “QUILOMBO Afrobrazilian Culture Center”. Έχει συνεργαστεί με ομάδες και συγκροτήματα παραδοσιακών κρουστών, παραδοσιακών χορών, σύγχρονου χορού και θεατρικές ομάδες καθώς και με καλλιτέχνες-συγκροτήματα World Music, Funk, Soul, Jazz, Rock ,latin και όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος των “Wolfy Funk Project” και της ορχήστρας   “Symphomaniacs” με μαέστρο την Ευγενία Μανωλίδου. Επίσης έχει υπάρξει μέλος της ορχήστρας Λαϊκής Μουσικής «Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι Επόμενοι» και έχει διδάξει στη σχολή Παραδοσιακών και Λαϊκων Οργάνων «Θανάσης Πολυκανδριώτης» και στο Τμήμα Κρουστών του M.M.S. ATHENS (Modern Music School).
 

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

 

Copyright © 2013. Εθνικό Ωδείο Νεαπόλεως - All Rights Reserved